Waarom zijn Gekko Reviews belangrijk, voor Gekko?

Created by Yasmine Seijmonsbergen, Modified on Thu, 14 Sep 2023 at 03:57 PM by Julius Heyning | Gekko

Bij het kiezen van een boekhoudpakket is het eerste waar je naar kijkt de ratings en reviews. De beoordelingen van een boekhoudpakket zijn een belangrijke factor voor het beslissen welk boekhoudpakket je uiteindelijk kiest voor je financiële administratie. Zie bijvoorbeeld de mooie reviews van Gekko waar wij erg trots op zijn.

Verschillende Gekko Apps

Gekko heeft 5 verschillende mobiele applicaties verdeeld over twee platformen. Een iPad applicatie, een desktop applicatie voor OSX, een desktop applicatie voor Windows en een webapplicatie op www.getgekko.com. Al deze functies en apps werken samen in één pakket. In totaal zijn er op dit moment ongeveer 15 plekken in verschillende app stores waar je een beoordelingen over Gekko kan achterlaten. En die beoordelingen kunnen zowel over het hele pakket gaan, of alleen over een gedeelte van de Gekko producten gaan. De verspreiding van de beoordelingen zijn niet echt overzichtelijk voor zowel onze klanten, als voor onszelf. Vandaar dat Gekko gebruik gaat maken van een nieuwe review website voor het verzamelen van beoordelingen.

Feedback Company

Sinds kort maakt Gekko gebruik van de Feedback Company om ratings en reviews te verzamelen. Doordat de beoordelingen van Gekko bij de Feedback Company verzamelt worden kunnen wij deze beoordelingen gebruiken voor de verbetering van Gekko.

Wil jij een review en/of rating achterlaten voor Gekko? Ga dan naar de Feedback Company en laat een review achter. Met jouw review help je ons Gekko verbeteren!

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article