Agenda koppelen Gekko Uren app

Created by Yasmine Seijmonsbergen, Modified on Thu, 14 Sep 2023 at 11:24 AM by Julius Heyning | Gekko

Je wilt jouw agenda koppelen aan jouw Gekko account met behulp van de mobiele Gekko uren app? Om jouw agenda te koppelen dien je als eerste de Gekko uren app te downloaden in de Google Play of Apple App Store.

Tip: zorg ervoor dat je gebruik maakt van hetzelfde Gekko account met hetzelfde email adres, voor zowel de mobiele Gekko apps als op de website van Gekko. Maak je gebruik van meerdere accounts? Dan zijn de gegevens niet terug te zien op andere platforms.

Gekko Uren app

Na het downloaden van de mobiele app en het inloggen in jouw Gekko account zal je de mogelijkheid zien staan om jouw agenda te koppelen.

1. Druk op de knop ‘Koppel agenda’ om al jouw lokaal opgeslagen agenda’s zien staan.
  2. Selecteer de agenda(‘s) die je wilt koppelen aan de Gekko Uren app en selecteer de door jouw gewenste startdatum.
  3. Druk tot slot op de groene knop rechts onderaan je scherm. Voor Android, druk op 'Importeer'.
  4. Na het opslaan zal nu jouw lokale agenda worden gekoppeld aan jouw Gekko uren app.

Het is tot slot nog van belang om de door jou geïmporteerde uren te koppelen aan een project van een klant. Koppel je geïmporteerde uren aan een project door te drukken op ‘Dagoverzicht’.

Zoek in het dagoverzicht naar de geïmporteerde uren. Nog niet gekoppelde uren worden weergegeven in het grijs. Om de nog niet gekoppelde uren te koppelen dien je te drukken op het grijze vlak.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om een klant en project te koppelen aan jouw geïmporteerde uren. Naast het koppelen van jouw uren aan een klant heb heb je ook de mogelijkheid om een omschrijving toe te voegen aan jouw uren.

Na het opslaan van jouw uren worden de uren gekoppeld aan een klant en volledig verwerkt worden binnen jouw Gekko account. Jouw uren zijn dan ook op de website van Gekko beschikbaar en in de andere Gekko apps.

Klik op start en scroll omlaag om de stappen te volgen

Wil je zien hoe de Gekko Uren App werkt? Kijk dan even dit korte videotje van de Gekko Uren App