Wat is factuur financiering?

Created by Yasmine Seijmonsbergen, Modified on Thu, 14 Sep 2023 at 12:42 PM by Julius Heyning | Gekko

Factuur Financiering maakt het voor ondernemers zoals jij mogelijk om openstaande facturen voor te laten financieren. Zo hoef je niet te wachten totdat je klanten betalen en loop je zelf geen betalingsproblemen op. Gekko helpt jou herkennen welke facturen aankomen voor Factuur Financiering via Rabobank. 


Voordelen Factuur Financiering


Met Factuur Financiering schiet de Rabobank tot 100% van het factuurbedrag voor, dit is een korte zakelijke lening. Je kunt kiezen tussen een looptijd van 30, 60 of 90 dagen. Je lost de Factuur Financiering zelf in één keer af zodra jouw klant je heeft betaald.


Je bepaalt zelf welke factuur van welke klant je wilt financieren, als het maar een Nederlands bedrijf of klant is. Het is niet noodzakelijk om jouw factuur te laten financieren.


Je hoeft bij je aanvraag alleen je transactiegegevens en de factuur met Rabobank te delen. Na goedkeuring van Rabobank staat het geld – met aftrek van de rente – binnen 24 uur op je rekening. Lees de Gekko FAQ pagina kosten van Factuur Financiering voor meer informatie. 


Tip: Gekko zal de factuur na het versturen automatisch voor je downloaden als je kiest voor Factuur Financiering. 


Hier kan je meer informatie vinden over Factuur Financiering bij Gekko en de Rabobank heeft zelf natuurlijk ook een duidelijk uitleg

 

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article