WooCommerce webshop verbinding

Created by Yasmine Seijmonsbergen, Modified on Thu, 14 Sep 2023 at 04:00 PM by Julius Heyning | Gekko

Je kunt in je online account meerdere bedrijfsprofielen aanmaken. Dit is handig als je een ondernemer bent met meerdere bedrijven. 

Extra bedrijfsprofielen aanmaken

Een extra bedrijfsprofiel kun je toevoegen bij je instellingen. Druk op 'voeg nieuw bedrijf toe'. Vervolgens vul je alle gegevens in van jouw bedrijf. Als je het bedrijfsprofiel hebt opgeslagen, verschijnt het profiel voortaan in je menu, onder je overige bedrijfsprofielen. (afbeelding A)

Primair bedrijfsprofiel instellen

Let altijd goed op in welk bedrijfsprofiel je werkt. Anders kan het gebeuren dat uren, kosten, ritten of facturen op het verkeerde bedrijfsprofiel worden gezet. Tip: je kunt onder 'bedrijfsprofiel' in je instellingen aangeven welk profiel het 'primaire' profiel is. Dit is het bedrijfsprofiel dat als eerste verschijnt wanneer je inlogt.

Afbeelding A. Voeg een bedrijfsprofiel toe onder instellingen

 

Afbeelding B. Stel primair bedrijfsprofiel in


Cloudflare

Mocht er een probleem met de WooCommerce webshop verbinding zijn?  Als jouw webshop Cloudflare gebruikt, zou dat een probleem kunnen geven. Probeer deze dan even uit te zetten om te testen of de WooCommerce verbinding met Gekko dan wel werk?Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article