Zo begin je met uren timen

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 9:59 AM op Dennis van Rooij

Je kunt op twee manieren uren bijhouden in Gekko. Voer achteraf handmatig je gewerkte uren toe. Of gebruik de timer, een klok die exact de minuten telt.

Uren timen

1. Druk op de groene knop (klok) onderaan het scherm of kies eerst een klant en project en druk daarna op de groen knop (klok) onderaan
  2. Als je klaar bent, druk dan weer op de groene knop
  3. Voeg alle informatie toe en druk op 'opslaan'