Een retourrit toevoegen

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 10:16 AM op Dennis van Rooij

Je kunt in je online account gemakkelijk een retour rit toevoegen. Dat gaat veel sneller dan opnieuw een rit toevoegen. Handig voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer of andere ritten die je regelmatig maakt.

Hoe voeg je een retour rit toe?

1. Ga naar ritten in je online Gekko account
  2. Open de desbetreffende rit die je hebt ingevoerd
  3. Klik boven in de opties op 'Retour rit aanma
  4. Controleer de gegevens van jouw retour rit, bijvoorbeeld de datum en tijd.

5. Sla als laatste jouw retour rit op!

TIP: Je kunt op dit moment nog geen retour rit aanmaken via onze Trips app. Echter, je kunt je online account gemakkelijk bereiken via je mobiele telefoon. Als je zorgt dat jouw mobiele telefoon het wachtwoord onthoudt van Gekko, ben je binnen enkele minuten ingelogd.