Een rit achteraf registreren

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 10:17 AM op Dennis van Rooij

Ben je de GPS vergeten aan te zetten? Of wil je een rit handmatig toevoegen? Geen nood. In dit artikel lees je hoe achteraf een rit kunt toevoegen:

• Met de mobiele app
  • In jouw online account

1. Een rit handmatig toevoegen in de mobiele app

1. Open de Ritten app
  2. Druk op het plusje om een nieuwe rit toe te voegen
  3. Druk op het paarse 'stop' plaatje. Je zal direct naar het handmatige input scherm gaan.
  4. Vul alle gegevens van je rit in en sla je rit op.

2. Ritten toevoegen in je online account

1. Log in op www.getgekko.com
  2. Druk op 'Ritten'
  3. Druk op 'nieuw'
  4. Vul alle details van je rit in en druk op 'Rit opslaan'

Tip: Premium gebruikers kunnen gebruik maken van automatische berekening van het aantal gereden kilometers.