Waarom krijg ik een rechte lijn tussen het begin en eind van mijn route?

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 10:16 AM op Dennis van Rooij

Dat komt door een probleem met de GPS in jouw telefoon. Die heeft geen punten kunnen meten tussen het begin van de rechte lijn en het einde van de rechtelijn. Er zijn daar tussen dus geen gegevens binnengekomen in de Gekko Ritten App, waardoor jij een rechte lijn ziet.

Je kunt dit oplossen op twee manieren:

• Je kunt het aantal corrigeren door in het detail scherm extra km in te voeren en de eindstand van je km teller aan te passen.
  • Met een Premium account kun je achteraf de afstand op basis van de routeplanner uitrekenen.

Je kunt de rechte lijn voorkomen door te zorgen dat je GPS een goed bereik heeft. Lees dit artikel over een goed GPS signaal van jouw mobiel.