Ritten exporteren

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Thu, 08 Feb 2024 om 12:23 PM op Dennis van Rooij

Als je met de Gekko Ritten app of de Gekko Administratie app je ritten bijhoudt, dan wil je deze natuurlijk ook makkelijk kunnen exporteren en downloaden. Bv om aan je klant, je boekhouder of werkgever te sturen.

Je kan heel makkelijk jouw gemaakte ritten exporteren. Dat doe je door naar jouw ritten in Gekko te gaan op de website van Gekko: Gekko Ritten.

Eerst selecteer met behulp van de filters welke ritten je wilt zien. Je kan de periode selecteren, de klanten, het type ritten (privé, zakelijk, woon-werkverkeer) en de vervoersmiddelen cq de juiste welke auto. Standaard krijg je alle ritten van het huidige jaar.

Rechtsboven heb je een grote knop "Downloaden", als je deze klikt wordt er automatisch een Excel bestand gedownload met alle geselecteerde ritten.