Premium abonnement opzeggen

Gewijzigd op Di, 15 Sep om 11:33 AM

Je kunt ten aller tijden je Gekko Premium abonnement opzeggen. Dit kun je doen in je online account, op je abonnement pagina. Klik op 'Abonnement opzeggen' om jouw abonnement te kunnen opzeggen.

Wat gebeurt er met je data?

Eigenlijk niets! De informatie die je tot dat moment hebt toegevoegd, zal gewoon beschikbaar blijven. Je blijft dus altijd toegang houden tot je account, alleen kun je geen gebruik meer maken van de Gekko Premium functies.

Ook als je bijvoorbeeld gepersonaliseerde kostensoorten hebt aangemaakt, blijven deze behouden voor reeds aangemaakte kosten. Pas wanneer je nieuwe kosten aanmaakt, kun je niet meer gebruik maken van je eigen gepersonaliseerde kostensoorten.

Tot wanneer is je abonnement geldig?

Indien je een maandabonnement hebt afgesloten, kun je er iedere maand voor kiezen om je Gekko Premium account op te zeggen. Je gaat dan aan het einde van je abonnementsperiode terug naar een gratis Basic account. Heb je een jaarabonnement? Dan loopt je abonnement pas af aan het einde van je contractdatum. 

Wil je tóch weer upgraden naar Premium?

Je kunt ter aller tijden weer upgraden naar Premium. Ga hiervoor weer naar jouw abonnement pagina en klik op 'Upgrade naar Premium'.



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren