Wil je met meerdere mensen samenwerken op Gekko? Dat kan! Je kunt met Gekko Premium zoveel extra gebruikers/teamleden toevoegen als je wilt. Voor elke extra gebruiker betaal je €6 ex. BTW per gebruiker; per maand (zie ook de prijzen pagina).
Volg de onderstaande stappen om een gebruiker/teamlid toe te voegen:
Stap 1. Voeg een gebruiker/teamlid toe
- Ga naar je online account
- Druk linksboven op je eigen bedrijfsprofiel
- Druk op 'Team', of ga direct naar de 'Team pagina'

- Nu ben je op je teampagina. Druk nu rechtsboven op 'teamlid toevoegen'

- Vul de gegevens in van de persoon die je wilt uitnodigen
- Selecteer het bedrijfsprofiel waaraan je het teamlid wilt koppelen
- Bepaal de rechten voor je teamlid (zie stap 2 hieronder voor meer uitleg)
- Druk op 'verstuur uitnodiging'
- Volg de betalingsinstructies en rond het gehele proces af
- Jouw teamlid ontvangt een uitnodiging en moet deze uitnodiging accepteren. Daarna kunnen jullie samenwerken
Stap 2. Bepaal de rechten per gebruiker
Als je een gebruiker/teamlid toevoegt, kun je direct ook aangeven tot welke modules (factureren, uren, bonnen, etc.) deze persoon toegang heeft. Zo kun je bijvoorbeeld je team alleen toegang geven om uren en bonnen te laden, maar kan de hoofdgebruiker als enige alles samenvatten in facturen. Hierdoor blijven de rollen in je team duidelijk.

Teamlid verwijderen
Wil je een teamlid verwijderen? Na het verwijderen van een teamlid is er een open ongebruikte plek, deze plek komt te vervallen bij de nieuwe premium periode en betaal je dan niet meer voor.
Was dit artikel nuttig?
Dat is fantastisch!
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Sorry dat we u niet konden helpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Feedback verzonden
We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren