Hoe deel ik mijn data met mijn boekhouder?

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 25 Okt, 2023 om 1:04 PM op Dennis van Rooij

Er zijn drie manieren om de data in jouw Gekko account te delen met jouw boekhouder.

1. Je kan al jouw data via de 'Download data' pagina in Gekko downloaden. Na een moment ontvang je een email voor het email adres gekoppeld aan jouw Gekko account. In de email zit een ZIP bestand met daarin jouw data van Gekko. Dit ZIP bestand kun je doorsturen naar jouw boekhouder.

2.  Jouw boekhouder kan een gratis Gekko voor Accountants account aanmaken. Vanuit een Gekko Accountants account kan jouw boekhouder je uitnodigen. Je boekhouder nodigt je uit door een email te sturen naar het email adres waarmee je in Gekko inlogt. De uitnodiging van je boekhouder kun je op het dashboard van je Gekko account accepteren, zo krijgt je boekhouder heel eenvoudig toegang tot jouw Gekko Account.

3. Je kunt een extra teamlid in jouw Gekko bedrijfsprofiel toevoegen en jouw boekhouder als teamlid uitnodigen. Nodig een nieuw teamlid uit via de Team pagina in Gekko. De kosten voor het toevoegen van een extra teamlid zijn €5 per gebruiker per maand.