Hoeveel apps heeft Gekko?

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Ma, 17 Jun om 10:22 AM op Dennis van Rooij

Gekko heeft ervoor gekozen om al haar functies zo handig mogelijk in te richten en aan te passen aan de verschillende platforms waarop we actief zijn: desktop, tablet en mobiel. Daarom heeft Gekko verschillende applicaties voor ieder platform die zijn aangepast aan het platform waarop je inlogt.

Gekko heeft op mobiel 5 verschillende mobiele apps die je hier kan downloaden:

Gekko heeft voor desktop via de webportal een totaal pakket waarin alle informatie van de apps samenkomen. Hier kun je alles doen wat je met de apps kan doen maar krijg je ook toegang tot rapportages, account instellingen, meerdere gebruikers, etc. Je kunt op de webportal inloggen via getgekko.com/nl/accounts/login.

Gekko heeft ook een iPad app die je gratis kan downloaden uit de Apple store. De iPad app heeft dezelfde functies als de webportal alleen is deze geoptimaliseerd voor touchscreen.