Wat kan ik doen met Gekko?

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Do, 29 Feb om 3:13 PM op Dennis van Rooij

Als je je dit afvraagt, heb je waarschijnlijk pas net één van onze mobiele apps gedownload en weet je nog niet wat je met je Gekko account allemaal kan doen. In dit artikel leggen we uit hoe Gekko werkt. Je kunt ook altijd even kijken op onze online boekhouden pagina.

Mobiele apps

Gekko is een online administratieplatform gericht op de klein ondernemer. Met behulp van drie mobiele applicaties houdt je gemakkelijk je uren, kosten en ritten bij.

Download alle mobiele apps in de app store voor:

Gekko heeft de volgende apps die je samen kan gebruiken of :

Online account

Deze apps communiceren allemaal met één online account waarin je gehele administratie samenkomt. In je online account kun je offertes maken, facturen versturen, je btw-rapportage automatisch laten berekenen en overzichten bekijken van je inkomsten en uitgaven.

Klik hier om in te loggen in je online account