Inloggen bij Gekko

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Tue, 26 Mar 2024 om 03:44 PM op Dennis van Rooij

Je kunt bij Gekko inloggen via de volgende pagina: getgekko.com/nl/accounts/login/

Met een Gekko account kun je op meerdere apparaten inloggen. Zorg er dus voor dat je gebruik maakt van één Gekko account.

Een Gekko account is gekoppeld aan je e-mailadres.

Hoofdlettergevoelig

Let op dat de velden hoofdlettergevoelig zijn voor zowel het invullen van je e-mailadres als het invullen van je wachtwoord.

Wachtwoord vergeten

Weet je jouw wachtwoord niet meer? Dan kun je via de volgende pagina jouw wachtwoord resetten: getgekko.com/nl/accounts/password/reset/

Vul jouw e-mail adres in en vraag een nieuw wachtwoord aan. Je ontvangt een e-mail waarin je jouw wachtwoord kunt aanpassen.

Mijn e-mail domein bestaat niet meer, kan ik nog inloggen bij Gekko?

Bestaat je e-mailadres niet meer of is het domein van je e-mailadres inactief? Je kunt dan nog steeds inloggen bij Gekko met hetzelfde e-mailadres. Zolang je jouw wachtwoord nog weet heeft het bestaan van je e-maildomein geen invloed op je Gekko account.

Weet je jouw wachtwoord niet meer en heb je geen toegang meer tot jouw e-mailadres? Neem dan contact met ons op per e-mail.

Contact

Lukt het nog niet om in te loggen bij je Gekko account? Neem dan contact met ons op via support@getgekko.com