Gekko Facturatie app: Concept factuur weg

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Di, 7 Mei om 10:12 AM op Dennis van Rooij

Heb je in de Gekko Facturatie app een concept factuur opgeslagen, maar kun je jouw concept factuur niet meer terug zien?

In de huidige versie van de Gekko Facturatie app zit een bug wat ervoor kan zorgen dat je jouw concept facturen niet kunt terugzien in de mobiele app. Je kunt jouw concept facturen wel terugzien op de facturen pagina op de website van Gekko.

Oplossing

1. Controleer of jouw gegevens goed zijn opgeslagen op de facturatie pagina op de website van Gekko;
  2. Verwijder de Gekko Facturatie app van jouw mobiel;
  3. Installeer de Gekko Facturatie app opnieuw.

Jouw concept facturen zijn na het opnieuw installeren van de Gekko Facturatie app weer zichtbaar.

Oorzaak

De oorzaak van de bug is het openen van de 'Bank' in de Gekko Facturatie app. Na het openenen van de bank is het niet meer mogelijk om concept facturen te zien in de mobiele app. Deze bug kan opnieuw voorkomen.