Voldoe ik met Gekko aan de AVG?

Created by Yasmine Seijmonsbergen, Modified on Thu, 14 Sep 2023 at 02:06 PM by Julius Heyning | Gekko

Hoe gaat Gekko om met privacy? Per 25 mei 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Dit is de nieuwe privacywetgeving die geldt voor de gehele Europese Unie. Hier staan belangrijke afspraken in over hoe we omgaan met privacy en de verwerking van persoonsgegevens.

 

Wat betekent de AVG voor jouw Gekko account?

Het klinkt allemaal heel spannend, zo'n nieuwe wet. Maar in de praktijk zal er voor jou als Gekko gebruiker niet zoveel veranderen.


In onze privacystatement staat uitgebreid beschreven hoe Gekko omgaat met verwerking van persoonsgegevens, beveiliging etc.


Deze overeenkomst voldoet aan de vereisten van de AVG. Dat was in principe al het geval voordat de AVG er kwam. Gekko is immers een bedrijf dat veel persoonsgegevens verwerkt, dus wij nemen de privacy heel serieus.


Indien je meer wil weten over hoe Gekko omgaat met persoonsgegevens en privacy, bekijk dan ook ons blog van 23 april 2018. Hierin staan nog veel meer achtergronden.

Heb ik ook een aparte verwerkersovereenkomst nodig van Gekko?

Nee. Het gebruik van Gekko, hoe wij met jouw gegevens omgaan en welke regels er gelden staan allemaal in de gebruikersovereenkomst en privacystatement van Gekko. Dit geeft duidelijk aan wat wij met jouw gegevens doen en met de gegevens van derden (zoals je klanten). Een aparte verwerkersovereenkost is dit niet noodzakelijk voor het gebruik van Gekko.

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article