Upgraden naar Premium

Created by Yasmine Seijmonsbergen, Modified on Fri, 15 Sep 2023 at 03:16 PM by Dennis van Rooij

Gekko Basic is voldoende voor een complete administratie. Denk hierbij aan opslaan van bonnen, het bijhouden van uren en klantgegevens en het maken van facturen. Gekko Premium biedt net dat beetje extra voor ondernemers om de administratie nog gemakkelijker te maken.

Hoe kun je upgraden naar Premium?

Log in op je online account en ga naar de abonnementenpagina. Hier kun je upgraden naar Premium en ook weer downgraden als je geen Premium meer wilt.

Voordelen Gekko Premium

Gekko Premium biedt een aantal extra's die sommige ondernemers graag willen gebruiken. Zo kun je met Gekko Premium:

• meerdere bedrijfsprofielen aan elkaar koppelen (handig voor ondernemers die een holding naast hun werkmaatschappij hebben)
  • meerdere gebruikers toevoegen
  • eigen kostensoorten aanmaken
  • automatisch je btw-aangifte berekenen
  • de lay-out van je factuur aanpassen
  • bonnen doorsturen vanaf je e-mail
  • automatisch adressen opzoeken in je Ritten app

Om alle voordelen van Gekko Premium te bekijken, lees dan de Gekko prijzen pagina.

Kosten Premium abonnement

Een Premium account kost €12 per maand (excl. BTW). En iedere extra gebruiker die je aan je account toevoegt kost €5 per maand (ex BTW).

Maand- of jaarabonnement

Je kunt kiezen voor een jaarabonnement of een maandelijks abonnement.

• Als je kiest voor een jaarabonnement, dan ontvang je per jaar een factuur. Bij een jaarabonnement ontvang je ook 15% korting!
  • Kies je voor een maandabonnement, dan ontvang je per maand een factuur. Je abonnement is dan ook maandelijks opzegbaar.

Verdien extra als Gekko Hero

Gekko heeft sinds 2023 een nieuw Gekko Hero programma gelanceerd, lees hier meer over in ons blog over het Gekko Hero Programma.

Wanneer je meer dan 6 maanden Gekko Premium gebruiker bent dan wordt je een Gekko "Hero" en krijg je een Hero kortingscode. Met die code kun je nieuwe gebruikers uitnodigen op Gekko en ze een zeer hoge korting geven op Gekko Premium. Fijn dus voor nieuwe gebruikers, maar ook fijn voor de Hero zelf. Want die verdient ook geld aan het uitnodigen van nieuwe gebruikers.