Bonnen uploaden via e-mail (Premium)

Gemaakt door Yasmine Seijmonsbergen, Gewijzigd op Di, 26 Sep, 2023 om 2:38 PM op Yasmine Seijmonsbergen

Heb je een bon ontvangen per e-mail? Stuur je bon naar upload@costs.getgekko.com vanaf het email adres waarmee je bij Gekko staat geregistreerd. Je bon wordt dan automatisch toegevoegd aan je account.

Bij een geüploade bon staat de SmartScan AI als 'aan', maar de geüploade bon is nog niet gescand. Zet eerst de SmartScan knop 'uit' en daarna weer 'aan' om jouw bon te laten scannen.

Let op de volgende regels die gelden:

• Het afzender adres is het e-mailadres waarmee je inlogt in Gekko. In je persoonlijk profiel van Gekko kun je zien welk e-mailadres dit is.
    • Er moet een aangehecht bestand als bijlage aan de email zitten. Dit is de bon die moet worden geladen (dus een PDF of JPG bestand)
    • Er mag niet meer dan 1 bestand aangehecht zijn (soms bevatten emails automatisch extra bestanden met bijv logo's; haal deze weg als je de bon doorstuurt)
    • Het doorsturen van bonnen kan alleen met een Gekko Premium abonnement.

Stappenplan
Klik op 'Start' om de stappen te volgen. Maak gebruik van de pijltjes rechtsonder om de stappen te doorlopen of maak gebruik van de pijltjes toetsen.