Ik heb geen eigen website. Kan ik dan toch een Mollie account aanmaken?

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 11:14 AM op Dennis van Rooij

Ja, dat kan zeker. Maar let wel op. Je website is een verplicht veld in het aanmeldingsproces van Mollie. Je moet daarom een URL opgeven, zelfs als je geen eigen URL hebt. Geef in dat geval daarom een gerelateerde URL op als je LinkedIn profiel of www.getgekko.com. Gebruik in de omschrijving bij Website Profile de informatie die overeenkomt met je inschrijving bij de KvK en geef hier ook aan dat je je aanmeldt via Gekko. Dat versnelt het process.

Dan kan je aanvraag naar Mollie in behandeling worden genomen en kun je direct beginnen met iDEAL betaallinks te versturen. Heb je nog geen Mollie account aangemaakt? Doe dat dan gratis via deze link.

Wil je zelf een webshop opzetten? Dat kan natuurlijk ook, lees het Gekko blog: "Hoe zet ik een webshop op?" met handige tips en tricks.