De PDF van mijn factuur wilt niet laden

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Do, 20 Jun om 10:04 AM op Dennis van Rooij

Ga naar de instellingen van je bowser als je de PDF van je factuur niet kunt zien na het aanmaken van je factuur. Hieronder leggen we uit hoe je dit in de browser Firefox kunt doen.

1. Ga naar de Firefox-instellingen:

Klik op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van het browservenster.

Selecteer "Instellingen" in het dropdownmenu. Dit opent het instellingen-tabblad.

2. Navigeer naar PDF-instellingen

Typ "PDF" in de zoekbalk om snel de instellingen met betrekking tot PDF-bestanden te vinden.

3. Pas de PDF-instellingen aan naar 'Openen in Firefox'.

Je ziet een vermelding voor "Portable Document Format (PDF)."

Klik op het dropdownmenu naast deze vermelding.

Selecteer "Openen in Firefox" uit de lijst met opties. Deze instelling zorgt ervoor dat PDF's direct in de Firefox-browser worden geopend in plaats van te downloaden of te openen met een andere toepassing.

Zodra je "Openen in Firefox" hebt geselecteerd, wordt de instelling automatisch opgeslagen. Je kunt het instellingen-tabblad sluiten.