Data downloaden vanaf Gekko

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 1:23 PM op Dennis van Rooij

Gekko is een data-bedrijf. Veel gebruikers slaan bij ons dagelijks belangrijke data op. Uiteraard is het voor ons daarom van belang dat we goed omgaan met deze data.

Gekko maakt zelf back-ups. Het is daarom niet nodig om dit zelf te doen. Wij voldoen altijd aan de nieuwste veiligheidsstandaarden.

Hieronder staat in het kort uitgelegd hoe je via Gekko je data kunt downloaden.

1. Rapportages downloaden

Je kunt jaarlijks rapportages (Excels) downloaden van al je urenkostenritten en facturen via de desbetreffende pagina's. Voor elke gewenste periode. Deze datasheets kun je desgewenst omzetten in iedere bestandsvorm die je zelf prettig vindt.

2. Data downloaden

Je kunt via je instellingen (afbeelding A) ten aller tijden je data downloaden (afbeelding B). Inclusief bijlagen (dus alle bonnetjes, alle facturen etc.). Deze kun je dan weer in een ander systeem laden.

Afbeelding A. Instellingen

Afbeelding B. Data downloaden