Uren direct toevoegen aan je factuur

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 12:05 PM op Dennis van Rooij

Ben je een zzp'er die werkt op uurbasis? Dan is deze functie van Gekko echt iets voor jou. Houd eenvoudig je uren bij met de Gekko Uren app of via onze webapplicatie. Vervolgens kun je deze uren importeren op je factuur en direct doorfactureren aan je klant.

Uren bijhouden met de Gekko Uren app

Met onze mobiele app kun je gemakkelijk je uren bijhouden terwijl je werkt. Je kunt onze Uren app downloaden in de appstore, zowel voor iOS als Android. Zit je achter je computer? Geen probleem. Via je online account op de uren pagina kun je ook je uren bijhouden.

Uren importeren op je Gekko factuur

Je geregistreerde uren in Gekko kun je eenvoudig toevoegen aan je factuur en direct versturen aan je klanten. Dit kun je op drie manieren doen:

1) Ga naar de facturenpagina. Klik op 'nieuwe factuur' en vervolgens in de factuur op 'importeren'. Ga naar de tab 'uren' en kies de uren die je wilt factureren.

Groeperen, of niet.

Je kunt rechts boven in de pop-up kiezen voor uren 'per project' of 'niet groeperen'. Er zijn drie opties:

• Je kan er 1 regel van maken op de factuur, dat is de optie "Alle".
  • Je kan de uren groeperen per project. Dan zal de project naam of referentie er bij staan.
  • Je kan de losse uren op de factuur zetten. Dat doe je door "Niet groeperen" te kiezen. Dan komt iedere uren entry in een losse regel op de factuur.

2) Ga naar de urenpagina. Klik op 'factureer uren'. Let op, je factureert de uren voor de klant die op dat moment geselecteerd is in je urenoverzicht.

3) Ga naar de urenrapportage pagina. Klik op 'factureer uren'. Let op, je factureert de uren voor de klant die op dat moment geselecteerd is in je urenrapportage.