Hoe geef ik mij op voor Mollie?

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 11:14 AM op Dennis van Rooij

Dat kan heel gemakkelijk. Als je in je Gekko instellingen naar iDEAL betalingen gaat, dan kun je binnen een paar seconden een account aanmaken en koppelen. Je moet daarna wel nog je profiel op Mollie compleet maken voordat je betaalverzoeken kan versturen maar dit kan een gemiddeld mens binnen een paar minuten doen (hou je btw nummer, KvK nummer en kopie van identiteitsbewijs bij de hand).

Meer weten over Mollie voordat je wil koppelen? Geef je dan eerst direct op voor hun dienst en koppel je account later via de instellingen. Het aanmaken van een Mollie account en het koppelen aan Gekko is helemaal gratis. Pas als je betaalverzoeken gaat versturen, betaal je per transactie een fee. Bovendien kun je zonder een Gekko Premium account maar een beperkt aantal betaalverzoeken versturen.