Veiligheid van jouw data op Gekko

Created by Yasmine Seijmonsbergen, Modified on Tue, 26 Mar 2024 at 10:34 AM by Dennis van Rooij

Hoe veilig zijn jouw gegevens op Gekko? Het korte antwoord is: zeer veilig.

Ingebouwde back-ups

Gekko gebruikt de nieuwste standaarden in internet beveiliging. Dat betekent niet dat er niets mis kan gaan (zelfs de Amerikaanse geheime dienst raakt wel eens wat kwijt) maar daarom hebben we ook verscheidene back-ups ingebouwd. Deze zorgen dat er backups worden gemaakt voor het geval er iets met de data zou gebeuren. 

Server locaties

De servers die Gekko gebruikt om data op te slaan staan allemaal in de Europesche Unie. Er wordt geen gebruik gemaakt van servers die op andere continenten staan, zoals bv in de Verenigde Staten. 

Wetgeving

Uiteraard voldoet Gekko aan de vereiste wet- en regelgeving ook wel bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of in Europese context: de General Data Protection Regulation (GDPR). Je kan altijd zelf je account verwijderen als je dat zou willen. Jij hebt dus altijd controle over jouw data!

Gebruikersovereenkomst

Al met al is je administratie bij Gekko een stuk veiliger dan thuis. Als je meer wil weten over de risico's, kijk dan naar onze gebruikersovereenkomst voor meer details over veiligheid en risico's.

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article