Er staat een wolkje naast een bon (bon wordt niet geladen)?

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 2:20 PM op Dennis van Rooij

Soms wordt een bon niet geüpload. Bijvoorbeeld omdat je even geen internet hebt. De app geeft dit aan door een wolkje onder de datum te zetten. Dit betekent dat het (om wat voor reden dan ook) niet mogelijk was om je gegevens vanaf de mobiele app naar je online account toe te laden.

Je kunt dit oplossen door op het wolkje te drukken als je weer internet hebt. De app zal dan proberen om je bon te laden naar je online account.

Wat je ook kan doen is de bon openen en deze opnieuw opslaan, dan zal Gekko de bon ook weer proberen te uploaden naar de Gekko servers. Check wel even of je goed internet hebt voordat je dat doet.

Mocht je wel internet hebben, maar kun je niet laden, dan raden we altijd eerst aan om even uit de mobiele app te loggen en weer opnieuw in te loggen. De informatie die je lokaal hebt opgeslagen (de niet geladen bon) wordt hierdoor niet verwijderd en vaak kun je nadat je opnieuw hebt ingelogd de bon alsnog laden.