Einde ondersteuning Internet Explorer

Gemaakt door Dennis van Rooij, Gewijzigd op Wo, 27 Sep, 2023 om 2:16 PM op Dennis van Rooij

Gebruik je Internet Explorer? Dan adviseren wij je om over te stappen naar een andere browser. Internet Explorer is een browser van Microsoft en zij hebben gekozen voor een actieve uitfasering van deze browser. Inmiddels is er een nieuwe browser van Microsoft, namelijk Microsoft Edge.

De techniek verandert razendsnel. Zo ook de programmeertalen die gebruikt worden om websites en portals te maken. Sommige webbrowsers raken zo verouderd dat bepaalde functionaliteiten er niet meer op kunnen functioneren.

Gekko werkt dagelijks aan de verbetering van het platform. Om te zorgen dat wij kunnen blijven innoveren, stopt Gekko per 1 januari 2019 met de ondersteuning voor Internet Explorer.

Wij adviseren gebruikers van Internet Explorer om over te stappen naar één van de andere browsers die Gekko ondersteunt, zoals:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari
  • Windows
  • Microsoft Edge

Voor vragen, neem contact op met support@getgekko.com.